All for massage Online shop. Maderotherapy tools & kits
  • Contact
  • Compare
  • Login

Oklagije za maderoterapiju

Oklagije za maderoterapiju su glavni razlog zbog kojeg ova tehnika doživljava sve veću popularnost u svetu. Praksa pokazuje da masaža oklagijama za maderoterapiju daje fantastične rezultate već posle nekoliko tretmana. Terapija, u kojoj se koriste drvena pomagala, stara je vekovima i potiče iz istočne Azije. Ova tehnika nagli porast popularnosti beleži, pre svega u Južnoj Americi, gde je ljudi nazivaju maderoterapijom. Madera je španska reč za drvo.

Oklagije za celulit

Oklagije za celulit su načinile svojevrsnu revoluciju u tretmanima protiv masnih naslaga. Maderoterapija, odnosno masaža oklagijima je posebna vrsta anticelulitne masaže.

U osnovi, ova tehnika podrazumeva stimulaciju limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi sa upornim celulitom. Dobra limfna drenaža podstiče detoksikaciju celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunološkog sistema.

Maderoterapijom, za razliku od klasične anticelulitne masaže, postižete svoje ciljeve mnogo brže i lakše. Razlog za to su oklagije za celulit koje su anatomski dizajnirane, tako da su prilagođene i teško pristupačnim delovima tela. A najbolji rezultati se ostvaruju, upravo tamo gde se celulit najduže i najupornije zadržava, na stomaku, zadnjici, butinama i kukovima.

Potpuno je prirodan proces da se metabolizam sa godinama usporava, pa se stvara višak kilograma, iako se ne menjaju navike u ishrani. Tretman oklagijama podstiče da se metabolizam probudi i ubrza.

Masažom se prodire duboko u kožu i to aktivira ćelije iznutra. Započinje se proces mikrocirkulacije na tretiranim mestima, što sprečava zadržavanje vode, masti i drugih štetnih ćelija u organizmu.

Još jedan od razloga za veliku popularnost oklagija za maderoterapiju je to što se veoma uspešno koriste za oblikovanje i učvršćivanje zadnjice. Ponovo zahvaljujući svom anatomskom dizajnu savršeno prijanjaju uz kožu, što omogućava terapeutu da prati liniju vašeg tela i deluje na teško pristupačne predele.

Oklagije za brazilsku maderoterapiju

Iako su oklagije postale sinonim za borbu protiv celulita, brazilska maderoterapija koristi drvena vakuum zvona. Zahvaljujući specijalnom dizajnu i efektu vakuuma dosta brže se podstiče cirkulacija krvi i limfe u problematičnom predelu, ubrzava metabolizam i sprečava nakupljanje masnih slojeva i toksina koji su osnova celulita.

Praksa je pokazala da je brazilska maderoterapija čak 6 puta efikasnija od standardne maderoterapije. Set od 5 vakuum zvona možete poručiti u našoj online prodavnici.

Oklagije za maderoterapiju lica

Za maderoterapiju lica se koriste specijalni roleri I masažeri manjih dimenzija. Potpuno su prilagođeni fizionomiji lica, a koriste se kako bi stimulisali cirkulaciju I doprineli stvaranju kolagena I elastina. Efekat upotrebe oklagija za maderoterapiju lica je eliminacija kesica ispod očiju, zatezanje bora I svežiji izgled kože.

Oklagije za masažu Orhideja

Naše oklagije za masažu su ručno rađene od čistog bukovog drveta. Bukva je masivno i tvrdo drvo što znatno doprinosi kvalitetu i dugotrajnosti oklagija. Zahvaljujući masivnosti oklagije, terapeut tokom masaže ne mora da koristi veliki intentenzitet snage. To dosta olakšava rad, sama masaža je za klijenta prijatnija, a terapeut se manje umara.

Veoma bitNa karakteristika oklagija brenda Orhideja jeste da su sve lakirane čak četiri puta. Zahvaljujući tome, otpornije su na krzanje i čuvaju oštrinu ivica. To znači da ne grebu klijente, a duboko prodiru u kožu i tako postižu bolje rezultate.

S obzirom da se tokom maderoterapije obavezno koristi ulje za masažu vremenom ga drvo upija, što neminovno dovodi do toga da oklagije poprime tamnu boju i neugodan miris. Višestrukim lakiranjem (4 puta) se znatno usporava ovaj proces, tako da naše oklagije dosta duže traju.

Prilikom rada jako vodimo računa o preciznosti izrade svakog elementa. Svi rotirajući delovi su bušeni tačno kroz sredinu, tako da nigde ne zapinju i lako se rotiraju. Otpor je minimalan, što takođe olakšava rad terapeutu.

Koja je cena oklagija za maderoterapiju

U našoj ponudi možete pronaći setove, kao i pojedinačne oklagije. Sve oklagije iz seta se mogu kupiti i na komad, proporcionalno ceni seta.

Oklagije možete poručiti preko  naše online prodavnice na ovom linku.